Зеленчуци

Целият свят жадуваше за нашите плодове и зеленчуци, а сега внасяте боклуци!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Във всеки град имаше консервен комбинат, който преработваше плодове и зеленчуци за вътрешният и за външния пазар. България по мое време беше модерна аграрна страна, която презадоволяваше нуждите от храна за населението и произвеждаше огромен излишък. Нашето грозде и ябълки бяха най-ценените в чужбина, защото по мое време не се пръскаше с такива отрови.

„Булгарплод експорт“ бяха лидер по преработка и износ на плодове и зеленчуци както и на сокове – натурални, сладка и конфитюри. Изнасяхме туршии и компоти освен за Русия като традиционен пазар както и другите страни от СОЦ ЛАГЕРА ние изнасяхме плодове и зеленчуци както и вина за западните пазари.

Днес отровихте земята си, а родните сортове вече ги няма като добавим и че пръскат със самолети всякакви биологични отрови Българската земя е отровена, а такава земя не може да даде нито добивите, нито качествените здравословни и екологични плодове и зеленчуци. По мое време децата ходеха на бригади за да спомогнат на агро сектора да се прибере огромната продукция – младите момичета и момчета бяха на трудови лагери за да помагат в консервените комбинати, цялото население бе социално ангажирано по един или друг начин с агро сектора, ако щете дори да помагат на бабите си за приготвяне на зимнина и консерви.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар