Цената на водата в Перник е 2.20 лева за кубик! Заплата на шефа на ВиК дружеството – 5000 лева…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

От днес в Перник, Ловеч и Плевен е въведен воден режим, това последно го преживяхме като държава през далечната 1993 година, като тогава режима обхвана почти цялата страна, но разликата от тогава до сега е няколко стотин милиона долара заеми от Световната Банка именно за подобряване на ВИК инфраструктурата в цяла България. 

Цената на водата в далечната 1993 година е била стотинки, за разлика от днес, когато за кубик вода плащаме навсякъде повече от 2 лева, е от днес ще плащаме явно ако я има водата в чешмата ни.

По – интересно е обаче, че в почти всички “ВИК Дружества” в областните градове в цялата страна всички шефове, които за никого не е тайна, че са назначени там от партия Герб получават заплати от по 5000 лева и нагоре, а като добавим и бонусите в краят на годината, нещата стават направо гротестни на фона на пробитата водопроводна мрежа, постоянните аварии, липсата на вода в малките населени места и не на последно място празните язовири източени заради ремонти пак от същите ВИК дружества в множество градове на страната.
И всичко това се случва пред очите на множество хора, които гледат и не осъзнават факта, че послушковци от партията майка Герб, без нужните ценз и знания са заели директорските кабинети и ако не им е виновен някой клошар, ще е виновно времето. В случая с Перник, че не валял дъжд, само че и през 2011 година според синоптиците в Перник явно пак не е валяло, но тогава все още от Герб не бяха овладяли цялата ВИК мрежа и може би затова и в града тогава нямаше режим.
Затова сега искаме да попитаме шефовете на “ВИК Дружествата” в които от днес е обявено, че ще има воден режим трябва ли от прокуратурата да докажат, че за нищо не стават, за да разберат всички, че са сложени там само заради далаверата на Герб?
Винкел  Пернишки
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/11/220-5000.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар