Компании

Цената на русофобията: Загубите в резултат на закриване на бизнеса в Русия

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Най-крупните световни фирми изчислиха загубите си в резултат на закриване на бизнеса в Русия.

Милиони и милиарди долари.

Русофобията си има цена.

Цената на русофобията: Загубите в резултат на закриване на бизнеса в Русия

По-рано съобщихме:  „Години работа на вятъра поради несправедливи решения“: Главата на L’Occitane се противопостави на санкциите, които принудиха компанията да напусне Русия

Санкциите, наложени от Европа под влиянието на САЩ срещу Москва, удариха като бумеранг европейските компании и почти не засегнаха самата Русия, казва Рейнолд Гайгер, собственик на козметичната компания L’Occitane, на страниците на Le Figaro. Предприемачът признава, че е разстроен от принудителното изтегляне на бизнеса му от Русия под влияние на ограниченията, наложени от политици и заплахите от интернет потребители. Той не крие съжалението си за пропилените десетилетия на завладяване на руския пазар и се надява да възвърне загубените позиции след премахването на санкциите.

„Години работа на вятъра поради несправедливи решения“: Главата на L'Occitane се противопостави на санкциите, които принудиха компанията да напусне Русия

„Еврото се срина и почти достигна паритет с долара и швейцарския франк. Рублата се покачи до най-високите си нива, въпреки санкциите, наложени след началото на спецоперацията в Украйна. Това вероятно не е ефектът, който се очакваше!

Това заяви Рейнолд Гайгер, собственик и главен изпълнителен директор на козметичната група L’Occitane, в статия за Le Figaro.

ПП

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар