Путин

Цената на самотата на Владимир Путин

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ЦЕНАТА НА САМОТНИЯ

❕ „Помня добре тази среща на върха.
Остана сам на масата, беше сам на всички събития на Г-20 в Австралия и когато осъзна напълно ролята си, просто стана и си тръгна, ръкувайки се с началника на полицейския ескорт.

❕ Колко мръсотия и клюки получи по свой адрес за цялото време на власт. Десетки дворци на Путин, милиарди в сметките на Путин… най-добрите разузнавателни служби в света от много години търсят страхотните активи на президента на Русия, но след като не откриват нищо, влагат всичките си усилия в изгонването на „приятелите на Путин“ „.
И какво да кажем за него, защо не събере екип от съдебни журналисти, които да опровергаят безкрайните лъжи срещу него? Отговорът е прост – делата му говорят вместо него.
❕ Появи се през 1999 г., когато от страната беше останало само едно име. По целия свят чуваше само унизителното „по подразбиране на Русия“.
БВП е 195 милиарда долара, а националният дълг е 190 милиарда долара.
Путин пое фалирала страна, чиято стойност на активите на практика беше равна на външния й дълг.
❕ Как изолираната Русия от ерата на измамника Путин дойде до 2018 г.?
Само за годината на санкциите 2017 г. БВП на страната нарасна с 2,7% и възлиза на 3 трилиона 445 милиарда долара.
Просто сравнете две числа…
-БВП 1999 г. – 195 милиарда долара
-БВП 2017 г. – 3 трилиона 445 милиарда долара
…и ще разберете цената на самотата на президента.“
❕ Ще добавя от себе си.
Много добре си спомням Русия без Путин.
Екзекуцията на парламента, танкове и бронетранспортьори, гърмежи през нощта под прозореца на Бабушкинская, където живеех, военните в пълна екипировка из цяла Москва. Локви кръв по тротоара. Труп на минувач с глава смачкана от танк на пътя.
Виждал ли си? Виждал съм.
❕ Войната в Чечения и няколко пътувания до там на мои приятели от специалните части, с които в продължение на 7 години фанатично владеехме истинско айкидо в Динамо. Рома, по прякор „Гоблин“, едър мъж под 2 метра. 2 рани, само ставане и връщане.
Момчетата разказаха как са предали Чечения на международните терористи.
Предателство и продажност на офицери, наркотрафик, тонове долари за подкупи. Като пред очите ни умираха момчетата, които предателите изпратиха на клане, за да създадат недоволство в страната.
Срещали ли сте някога сто 200-ки в цинк и виждали лудостта на майките, които истерично се хвърлят върху металната кутия с храна?
Пази Боже!
❕ Забравихте ли Nord-Ost, което се случи благодарение на корумпирани полицаи, които позволиха на военни камиони с терористи, експлозиви и оръжия да преминат без проверка почти до центъра на Москва за 2-3 хиляди долара?
❕ Забравихте ли училището в Беслан?
Когато децата-заложници пиеха урината си, за да не умрат от жажда, когато нашите специални служители загинаха, покривайки дете, избягало през прозореца.
🔷 Безработица, хиляди предприятия са затворени, професори търгуват по пазарите, държавните служители не получават заплати от години.
🔷 Някак си в центъра на Москва излязох от входа и влязох в гангстерска битка. Автоматични залпове и пистолетни изстрели, писъци на ранени, трупове край коли. А ти с чист костюм и бяла риза пълзиш по корем под стената на къщата в калта покрай цветната леха зад ъгъла, за да не попълваш статистиката за „естествено намаляване на населението“.
През 90-те години загубихме повече население, отколкото през годините на Великата отечествена война.
Ти не си спомняш? Спомням си.
❕ Путин не е ангел и не го идеализирам. Времето ще мине и ще дойде някой по-добър от него. По-компетентен, по-енергичен, по-мъдър. Но искам да отдам почит на този човек.
Все пак си спомням кой спря цялата тази лудост. И понякога искам да попитам тези, които критикуват и хвърлят кал по този човек:
❗ КАКВО НАПРАВИХТЕ, ЗА ДА СПРЕТЕ ТОВА?

Днес целият западен политически бомонд обсъжда темата: Къде да намерим убиец за него? Готови да платят милиард за това. И днес казвам едно: искам той да живее възможно най-дълго. Искам да му стисна ръката и да му благодаря, че спря целия този хаос.
Бог да му даде сили и здраве!”
А. КРЕПЧИНСКИ

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар