ЦЕНЗУРАТА ЗАПОЧНА! ГЕРБ започна “пречупването” във фейсбук – заради една снимка масово се блокират профили и страници

Медии, Цензура
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

За масово блокиране на хора и страници и групи във Фейсбук опозиционни на властта в България, разбираме от хора които вече изпитват “Пречупването”, което обяви Бойко Борисов преди няколко дена.

И за което двамата видни корифеи в Герб Антон Тодоров и Тома Биков говоряха вчера.

По интересното е че докато Цветан Цветанов беше в САЩ явно в Герб нямаше кой да издаде заповедта за доклади във Фейсбук или да отпусне парите за троловете и нямаше доклади, но както знаем той вече си е в България и нещата не закъсняха. Пречупването на Герб, явно ще се съсредоточи върху страници и групи и профили на хора във Фейсбук, които не мълчат и постоянно вадят скандални факти около Странджа и другите далавери на властта.

цензура

Припомняме, че преди няколко дена от централата на властта буквално убиха блогът ХАК НЮЗ, който беше като източник на истински новини, за които разбирахме месец по късно и от официозните медии, защото истината вече нямаше как да се крие, но пък за сметка на това властта винаги обявяваше новините на ХАК НЮЗ за фалшиви.

Тук някъде трябва да си зададем и въпроса защо толкова много се страхуват Герб и Обединените патриоти от новините, които се публикуват във Фейсбук и защо предприемат тоталитарни действия и масово блокиране на профили страници и групи, след като могат да докажат, че новините от източниците във Фейсбук са фалшиви.

Когато едно нещо е лъжа, защо тогава притеснява управляващите?! Има само един отговор е че всичко, което се публикува във не официозните медии си е цялата истина, а властта в желанието си да краде и усвоява е готова да смачка всичко по пътя си, дори със средства, които ще потъпкват демокрацията в България.

По интересно ни е как така става във системата на Фейсбук, да те блокират и ограничат за нещо на 19.07. за определен период от време вижте снимката в началото ( искаме да подчертаем, че става въпрос за страницата Национален Протест срещу Безобразията в България ), която неведнъж е попадала под ударите на блокадата във Фейсбук и когато искаш да им изпратиш доклад, че има нещо сбъркано в работата им, защото снимката по никакъв начин не нарушава правилата на Фейсбук ти изписва, че не можеш да правиш обжалване за нещо, заради което са те блокирали преди забележете ШЕСТ месеца назад?!

Очакваме отговори и докато чакаме искаме да припомним, че на 30.07.2018 г. в 19:00 часа пред Парламента е обявено гражданско неподчинение под мотото ” Да им убием Системата на политиците”!

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар