Централата на “Има такъв народ” се оказа офис на брокерска фирма (снимки)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Седалището на партията на Слави Трифонов, която е първа политическа сила, се оказа… офис на фирма за недвижими имоти „Sander Correct“.

Това съобщи в профила си във Фейсбук журналистът Веселин Стойнев. Той е решил да посети офиса и да „пие вода от извора“, като види къде се помещава “Има такъв народ”. Заварва обаче табела на брокерска компания и звънец, на който никой не отговаря. Явно такава партия няма, чуди се Стойнев.

Апартамент №18, където е седалището на “Има такъв народ”, всъщност е офиса на фирма за търговия с недвижими имоти

Ето и публикацията му:

„Време е за друго“, беше предизборният слоган на „Има такъв народ“. За какво друго? Не за мен, за едни други балами питам. За друго НДСВ, за друго ДПС, за друго Бойче, или за някакво съвсем метафизично друго? Викам си, ще пия вода от извора – ето го централния офис на партията според интернет страницата ѝ – „Одрин” 70, ет. 7, ап. 18 (https://pp-itn.bg/). Съвсем близо до „Стамболийски”, нова сграда. Обаче никъде не личи тук да е седалището на първата вече политическа сила у нас. Нито на звънците и пощенските кутии отвън, нито пред самия ап. 18. няма дори едно стикерче.

Пред ап. 18 се мъдри табела на фирма за недвижими имоти „Sander Correct”. На позвъняване – никой не отваря. На посочения телефон на партийния офис – също. Абе, хора, вие сигурни ли сте, че сте гласували за “Има такъв народ”? Такава партия няма, явно за друга сте гласували. „Има такава партия”, ще изреве досущ Ленин утре от радиоточката, днешния Фейсбук, Слави Трифонов. Бе може и да има, ама друг път“, пише в публикацията си журналистът Стойнев.  

Таблото със звънци пред кооперацията

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар