Цецку пак изпълзя и изкърти мивките: зове да заклеймим Русия, че спечелила втората световна, Катето-външно била умна и права

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Тъкмо вчера с покруса си мислех какъв източник на забавление и публикации загубих с разкарването на Цецкоу от ГЕРБ, и той отново проблесна.

На страницата си във фейсбук /на която почитателите му дори се увеличават, което е много показателно и странно/, той призова сите народни представители и Президентът да се присъединяли към позицията на Катето Външна за репресиите на СССР, както и за нотата към Руското посолство, което отбеляза победата над нацизма.

Явно и при Цецкоу, както и при Баце има теми, на които просто не могат да устоят да си развеят мнението, дори то да прилича на ползвано долно бельо.

Цецкоу как си представя, че някой учил сериозно история и още повече, някой, който е запознат с дипломацията и осъзнава отговорността на политическия пост, който заема, да се присъедини към това дипломатическо безумие???
Това, че никой от ГЕРБ не е подготвен за нищо, вече е ясно по света и у нас.

Но защо пък трябва да го напомняме на света всеки ден, не ми е ясно.

Вече очаквам Катето Външна отново да се барне в рокля на китки и коса на вафли и лично да отиде в Руското посолство да им връчи нотата и да им обясни, че те са се били във Великата Отечествена война, за да ни репресират нас, а не да се бият срещу нацизма.

Цецкоу, спри се, бе, Цецкоу! Не че лично не се забавлявам, но горките герберчета нямат капацитетът да осъзнаят какви дивотии качваш и ти се връзват на акъла!
Елена Гунчева

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментара



loading...












There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар