Цецо: Готов съм да оглавя нова листа на Евроизборите, да видим дали Т.Дончев и Бойко ще вземат повече гласове

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
“Явно минавам в опозиция, като се върна, ще бъда опозиционен депутат. Значи трябва да мисля за Евроизборите” – това каза току що по телефона Цветан Цветанов в директно включване в bTV.

“Несериозно е да ме отстраняват, без дори да е извършена проверка. Този апартамент, това са по същество старите ми два апартамента като стойност. Не съм придобил нищо ново.

Загубил съм 2 по-стари жилища, взел съм 1 по-ново. Няма промяна в имущественото ми състояние. Случаят прекалено се раздува, и намирам за недостойно това да се прави основно от хора от ГЕРБ” – добави той.

“Няма да подавам никакви оставки. Ако ще ме свалят от постовете ми, нека не забравят кой избра повечето от тях на постовете им. И правителството, и депутатите ни дължат позициите си на мен. Ако ще се цепим, трябва да напуснат постовете си, да се явят на избори сами и да видим колко ще изкарат. Сега ядат баница, дето аз съм омесил” – каза вторият в ГЕРБ.
“Не ми е проблем да намеря друга регистрация на партия. Готов съм да се явя на избори още през май, готов съм да съм водач на листа. Нека Бойко или Дончев застанат и те начело на тяхната листа, да видим кой ще вземе повече. И между другото – дори само 1 къща в Барселона, струва повече от всичките ми апартаменти. А 80 милиона евро от ромски фондации са още повече…” – каза Цветанов и отказа да отговори на повече въпроси на водещия.
Хекимян бе като онемял…
Къщата в Барселона се знае, че е на любовница на Бойко Борисов. А 80 милиона от ромски фондации е слух, че са усвоени от жената на Томислав Дончев, сочен като основен организатор на комплота срещу Цецо.
Всички те са недоказани, но ако се скарат с Цветанов, той сигурно разполага и с документи и твърди доказателства по тези казуси.
Има слухове, че Валери Симеонов е предложил съюз на Цветанов, заедно с част от ГЕРБ, която би останала лоялна на човека, вършил до сега, черната работа…
4udoslav

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар