Цецо продължава да е НАГЪЛ: Аз съм невинен! След изборите ще го докажа!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Видях се с Валери Симеонов, Веселин Марешки, сега с Мустафа Карадайъ. Бях предвидил да посетя и председателката на БСП, но те не идват на работа. Исках да благодаря на колегите.

Да, стигали сме до скандали и до дрязги, но искам като се видим  на улицата да се поздравим. Това каза в кулоарите на парламента бившият председател на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. „Всички трябва да бъдем отговорни. Аз винаги съм се ръководил от това и за държавата, и за ГЕРБ. Как от БСП ще поискат вето на Закона на вероизповеданията, като те не присъстваха на дебатите?

Предстоят евроизбори и Корнелия Нинова, и Крум Зарков ги уважавам много, въпреки омразата, която те изпитват към ГЕРБ. С омраза политика не се прави. От БСП не спряха да отправят обвинения към мен. Аз искам да попитам – как обвинен в пране на пари може да води листата на БСП?

За мен няма никакви доказателства, че съм виновен. Аз не съм виновен, но взех правилното и морално решение. Трябва да вършим работа за българските граждани, а не да се занимаваме с битовизмите на опозицията. Трябва да говорим за предстоящите евроизбори. Трябва да дебатираме по сериозните теми“, категоричен беше Цветанов.

 

Той коментира и темата за Закона за вероизповеданията и изказването на турския външен министър Мевлют Чавушоглу. „Категорично не съм чувал за натиск от турска страна относно Закона за вероизповеданията. В политиката всеки има право да прави изказвания и да бъде чут от своите избиратели, но наистина в ГЕРБ нямаме никаква информация за натиск от страна на Турция. Законът за вероизповеданията се преекспонира и смятам, че това се направи с политическа цел. При този закон сме се ръководили само и единствено от интересите на обществото и вероизповеданията. Относно изказването на Мевлют Чавушоглу, МВнР отговори“, заяви Цветан Цветанов.

Политическото лицемерие явно няма да има край.

Цветанов вече не е депутат, но не излиза от парламента.

Продължава да приказва, че е невинен, но обяснява как си е купил апартамента.

Неглижира проблема с изказването на Мевлют Чавушоглу, защото разчита на ДПС.

На българите май спря да разчита…

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар