ЦИК отхвърли жалба на Светослав Трайков срещу Марешки с процедурни хватки

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Няма кворум – няма решение. Толкова е просто!

Светослав Трайков от “Изправи Се! Мутри вън!”, който само преди няколко дни алармира ЦИК за скандална предизборна агитация в аптеки Марешки, където се предлага някакъв странен договор, в пълно противоречие с правилата за агитацията на комисията, информира, че жалбата му е била разгледана, но с процедурна хватка е дефакто е отхвърлена. Ето какво написа той в личния си Фейсбук профил:

Седем дни след подаването на жалбата ми, лакеите на Хунтата от Централна Избирателна Комисия все пак решиха да я разгледат (о, каква чест, мерси!) и очаквано отказаха да дадат осъдения “бизнесмен” Марешки на прокуратурата, въпреки, че той нарушава собственото им решение и правила.

Крепящият статуквото бензинджия беше спасен посредством трик “нямаме кворум”който трик приложиха да спасят и Борисов за наглостта МУ да ползва държавни ресурси, за да си прави безсмислената предизборната кампания изпълнена с лъжи и празни обещания, на които никой не вярва.

С други думи – комисията МУ заявява, че понеже не могла да събере изискуемото мнозинство, не е могла да вземе решение нарушава ли осъденият Марешки закона, или не.

Поредната причина, поради която тези всичките трябва да бъдат изметени веднъж завинаги.

източник: https://imatedumata.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар