ЦИК сгази Изборния кодекс и ВАС, броенето на 100% от бележките НЯМА ПРАВЕН СМИСЪЛ, НО ЩЕ БАВИ РЕЗУЛТАТИТЕ И ЩЕ НАСАЖДА ИСТЕРИЯ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ЦИК прие решение, което противоречи и на Изборния кодекс и на приетото седмица по-рано решение на Върховния административен съд за броене на ВСИЧКИ бележки от машини на вота в неделя, чиято цел е да забави процеса и да предизвика медийна истерия за опорочаване на изборите срещу президента Радев и вицепремиера Рашков.

Това стана малко, след като 19 минути публикува „окръжно“ на Корнелия Нинова в същия дух.Тя настоява представителите на БСП в секционни комисии да оспорват протоколите, каквито и да бъдат те.

Решението на ЦИК, която НЯМА ПРАВО ДА ДОПИСВА ЗАКОНА И ДА НЕ СЕ ПОДЧИНЯВА НА СЪДЕБНИ РЕШЕНИЯ и затова е ПРОТИВОЗАКОННО, и окръжното на Нинова са поредните доказателства за новата Тройна коалиция ГЕРБ-БСП-ДПС. Важно е хората, които ще участват в СИК да знаят, че писанията на ЦИК НЯМАТ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ И НЯМА ДА ГИ ОПРАВДАЯТ В СЛУЧАЙ НА НЕПОДЧИНЕНИЕ НА ЗАКОНА, ЗАЩОТО НОСЯТ ЛИЧНА НАКАЗАТЕЛНА И АДМИНИСТРАТИВНО-НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ, СЪВЕТВАТ ЮРИСТИТЕ.

Броенето на бележките НЯМА НИКАКВА ПРАВНА ТЕЖЕСТ, НЕ МОЖЕ ДА ПОСЛУЖИ ЗА КАСИРАНЕ НА ВОТА, МОЖЕ ДА ПРЕДИЗВИКА САМО СМУТ И МЕДИЙНИ ИСТЕРИИ.

Кирил Пламенов

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар