Цирк! ГЕРБ активираха дудукчията и целувач на пръстени Георг да плюе срещу ген. Радев

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Президентът Румен Радев е демонстрирал наглост в отчета си. Тази теза защити главната дудукчийка на младежкия комсомол на ГЕРБ и топ нагаждач Георг Георгиев от ГЕРБ, след като почете паметта на жертвите на комунистическия режим у нас.

Повод за коментара му пък е заявката на Радев да се кандидатира за нов мандат на Дондуков 2, заедно със своето вице Илияна Йотова.

Георгиев изтъкна, че се надявал, че Радев ще признае дълбоките грешки, които е допуснал и разделението на нацията, което е „насадил“ и накрая ще каже, че няма да се кандидатира за нов мандат.

„Честно казано в неговото надявам се последно отчитане на дейността като президент смятах, че ще признае дълбоките грешки, които допусна, изключителното разделение на нацията, което насади и че в крайна сметка ще каже, че няма да се кандидатира за нов мандат“, каза Георгиев.

„И тук връщайки се на темата за наглостта, смятам, че той демонстрира именно това днес. Да говориш за COVID, че ти си бил проводник на мерки, на разум, когато отричаше вируса, когато миналата година се качи на Шипка и се подигра с епидемията и предприетите действия – това е мерзост“, изтъкна Георгиев.

Той поясни, че историята има неприятното свойство да се повтаря. Затова, за да не допуснем грешките на миналото, терорът да се възцари и да предотвратим всеки опит да се реставрира в настоящето, трябва да познаваме миналото, призова Георгиев.

Според него за съжаление и чрез наследниците на БКП виждаме тези опити за възобновяване на практики от комунистическото минало. По думите му комунистическият режим си е служил с лъжата и манипулацията, което било изключителен прийом на представителите на социалистите и сега.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар