Цончо Ганев за мелето в парламента: Това е най-малкото, което трябва да се случи на коалицията ППДБ – те са доказани шпиони

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Народният представител от “Възраждане” Цончо Ганев заяви пред бТВ, че в ПП имало данни за шпиони и това не бивало да се подминава. Другото било, че от трибуната се обижда на сексуална основа. Ние обичаме България, а те са доказани шпиони, обясни той боя, в който влязоха депутати от “Възраждане” навръх деня на детето 1 юни.

На доказаните шпиони това е най-малкото, което може да се случи, смята Ганев.

Лицето Божанков и лицето Пейков нямат моралното право да говорят от трибуната, те са въплъщение на национално предателство и шпионаж, заяви още депутатът от Възраждане.

Лице, което си позволява да обижда жени на сексуална основа, да бие журналисти и да им чупи телефоните, няма право да говори от трибуната. Тези хора имат рецидив след рецидив, смята народният избраник.

Предстои и най-вероятно ще има коалиция на подсъдимите, коалиция, която ще направи правителство от хора, които ще бъдат съдени за кражби и грабежи, и за шпионаж. Ще поведем и призоваваме всички българи да излезем и да защитим демокрацията в България, отсече Ганев.

ППДБ заявяваха, че ГЕРБ е мафия, а сега искат да управляват заедно. От своя страна ГЕРБ казваше, че Асен Василев, и то е така, доведе страната до икономическа катастрофа, не е легитимно да управляват заедно, категоричен е депутатът.

Трябва да гледам хората и сина си в лицето, няма да позволя лица като Божанков да обиждат, отсече той.

В момента се прави преврат в България. Партиите влязоха с други обещания в парламента и измамиха своите избиратели, те се създадоха като партия на гърба на ГЕРБ, а сега са патерица на ГЕРБ, заяви Ганев.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran
Коментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар