Бойко Борисов

Цончо Колев, бивш треньор по карате на премиера: Бойко няма черен колан!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Цончо Колев притежава шести дан по карате, пети дан по джудо и джиу-джицу и е експерт по MMA.
Той е дългогодишен треньор на националния отбор на България по карате.

Колев е бил старши инструктор в антитерористичния отряд на „червените барети“ и е участвал в акции за спасяване на заложници.

Повече от 20 г. години работи в САЩ, а от 11 г. е кондиционен треньор на Бернар Хопкинс – световен шампион по бокс в полутежка категория, известен като Екзекутора. Работил е и с друг световен шампион – Глен Джонсън, както и с още известни състезатели в САЩ.

Бил е консултант по бойна и физическа подготовка на отрядите SWAT в няколко полицейски управления.
Цончо Колев, бивш треньор по карате на премиера: Бойко няма черен колан!

– Господин Колев, вие сте бил треньор по карате на Бойко Борисов. Дори президентът Обама предупреди да внимаваме с него, защото има черен колан.

– Познавам много добре Борисов и успехите му в спорта. Бойко никога не е бил състезател по карате и не се е качвал на татамито. Той няма черен колан като каратист. Някой може да му го е дал заради заслугите му като администратор, но не и като спортист. Затова твърдя, че излъга дори президента Обама.

Борисов никога нищо не е създал. Клуба му по карате го създаде Алексей Петров. Бойко успя да привлече него и още един-двама от баретите и така тръгна спортният му клуб. Той постоянно разправя, че е бил каратист, че са го ритали по време на тренировки и състезания, че е правил кариера в каратето.

Всъщност Бойко Борисов беше един администратор. Той администрираше отбора си в пожарния факултет и треньорите, работещи там. След това беше наложен за треньор на националния отбор с протекциите на МВР. Живеехме в едно общество, където всичко се посочваше с пръст „отгоре“.

Там той отново беше администратор, защото не притежаваше нужните технически и методически умения. Общо взето – носеше една чанта с документи. Прословутата му фирма ИПОН също не е създадена от него. Създадоха я хората от СИК, когато трябваше да се делят териториите между тях и ВИС.

– От партия „Свободен народ“ съобщиха, че оглавявате предизборен щаб, който ще се бори с изборните измами в България. Какво точно означава това?

– Наистина приех да оглавя предизборен щаб, който ще се противопостави на мутренския стил на Бойко Борисов по време на предстоящите избори. Можете да ме цитирате точно така. Ще се борим с нечистите похвати на Бойко Борисов, не на ГЕРБ. Няма такова нещо – ГЕРБ. Има еднолична власт на един човек, който живее втори пубертет и проявява абсолютно неуважение към околните.
– Вие обаче защо приехте да работите с политическа партия ?

– Аз повече от 20 г. работя в САЩ. Познавам мисленето на американците, знам и причините за техните успехи. Убедих се, че в основата на всяко сбъдване на „американската мечта“, стои малкият бизнес.

Всеки голям бизнес успех там започва с едно успешно малко предприятие. Хората си мислят, че САЩ – това са големите корпорации, но истината е, че американският успех стъпва на малкия и средния бизнес. В България малкият бизнес се изтребва от държавата и паразитиращите върху нея приятелски кръгове, калинки и други подобни. Затова имам добро мнение за „Свободен народ“, защото те наистина защитават интересите на малкия и средния бизнес.

– В момента обаче всички политици говорят за малкия и средния бизнес. С какво в „Свободен народ“ са по-различни?
– По-различни са с това, че те първи започнаха да казват в прав текст истините за мачкането на малкия бизнес в България и за грабителството на банковата система.

От политиците те първи предложиха конкретни действия как държавата да принуди банките да свалят лихвите.

В „Свободен народ“ възприеха и развиха всички идеи на Съюза за стопанска инициатива за борба с алчността на банките. И правят тези неща вече 15 години.

– А има ли хора в „Свободен народ“, които могат да прокарат тези идеи?

– Не са един и двама, но безспорно силно ме впечатлиха Георги Ривов и Радослав Пашов. Това са млади хора, които изцяло са се посветили на каузата на малките предприятия. Много компетентни, целенасочени и последователни. Заради такива като тях приех да работя с ръководството на „Свободен народ“.

– Давате примери със Съединените щати, но точно Бойко Борисов твърди, че работи в най-тясна връзка с Държавния департамент и тайните им служби. Защо го харесват там?

– Слуховете за американските симпатии към Бойко Борисов си ги измисля и разпространява той сам. И сега сме свидетели на поредица от протоколни срещи, които ще бъдат представени като одобрение към Борисов. Всъщност той вече е напълно нежелан в цяла Европа и затова вече се представя като „човека на американците“.
Интервюто е публикувано във в. „Галерия“.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар