Цяла България ликува! ГЕРБ-мутрите слиза завинаги от политическата сцена

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

За добро или зло ГЕРБ си отива от политическата сцена и повече никога няма да има водеща роля. Няма нищо вечно. В политиката нещата се променят. Това каза за предаването „Лице в лице“ по bTV проф. Огнян Герджиков

„Николай Василев не е добра идея, той е много добра идея за премиер. Василев е великолепен професионалист с много богат политически опит. Би бил чудесен премиер“, коментира той предложения от „Има такъв народ“ кабинет и приоритети.

„Оказва се, че НДСВ има много добри кадри, за съжаление самата партия вече е в небитието. От НДСВ има хора както в служебния кабинет, а още повече в планирания от Трифонов“, отбеляза проф. Герджиков, който припомни, че и Борисов е тръгнал от НДСВ.

Според професора настоящият служебен кабинет е много по-качествен от този от 2017 година.

„Не ми е поставяна задача да търся хора за служебното правителство, които ровят срещу ГЕРБ“, поясни проф. Герджиков.

„През април политиците не издържаха изпита, сега са на поправителен. Ако не издържат юлската сесия и се провалят – това е много тежък печат върху българската политическа класа. Такива, които не могат да си вземат изпита биват изключени. България има нужда от правителство, но няма да е фатално ако не се състави, защото няма да се фабрикуват некачествени закони“, обясни той.

Според него, ако се наложи, най-добрият вариант е да има избори 2 в 1 – президентски и парламентарни.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар