Цял Перник се изнесъл пред язовир “Студена” в очакване на Борисов и кръста

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Новината, че днес Бойко Борисов се скочи за кръста в ледените води на язовир “Студена” накара целият град да се изнесе към язовира.

Това ще е събитието на 2020 година и най-накрая и Перник ще има с какво да се похвали на света. Няма Калофер, няма море, Борисов идва в Перник да скача за кръста, защото това му е наредил началника отгоре коментират местните и са в очакване на Борисов.

Край язовира е всенароден празник, вият се хора, лее се руйно вино – поради липса на вода, пекат се луканки, кюфтета и кебапчета, а поповете пеят своите песни за здраве на Богоявление. Според нашите кореспонденти от мястото на събитието почти целият град е край язовира, а кметът с бутилка отлежало уиски в ръка бил в очакване на Борисов.

Голям празник е за нас, коментирал кметът и още веднъж благодари на Бойко Борисов, че мисли за града.

Очаква се със скока си в ледените води на язовир “Студена” Борисов да докаже на всички, че в язовира има вода и да затвори устите на всички критици, след като събитието се излъчи на живо от всичките му ПР а и във Фейсбук.

Лично напоителният анализатор по всичко Георги Харизанов е поканил всички медии да отразят този празник за Перник и да му вземат интервюта с които да докаже, че не е от Герб, но пък само и единствено Борисов е човека, който може и спасява България от грабежа, който и причинаха комунистите и ДПС.

Очаквайте подробности

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар