Чаналова: Днес сме във война – с тъмните сили, с нашенския вариант на “Дълбоката държава”

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Има различни войни – за територии, в защита на границите, религиозни, етнически, граждански. Днес сме във война – с тъмните сили, с нашенския вариант на “Дълбоката държава”. Врагът е и ясен, и невидим. Лицето му е Борисов и ГЕРБ, Пеевски и Доган.

Ръцете му са прокуратурата на Гешев и МВР, КПКОНПИ на Цацаров, НАП, агенции и всички властови структури, които могат да ограничават правата ни.
Тялото му са хилядите зависими от политиката на ГЕРБ, чийто страх ги превръща в наблюдатели, тролове, преговарящи, контра- протестиращи, платени глашатаи.

Чудовището контролира живота ни и няма да си тръгне доброволно, защото съществуването му зависи от оставането на власт.

Война е! И няма значение, че не се води по границите.

Националният суверенитет не е само независимост на международната сцена. Тук и сега ние воюваме за основното си конституционно право – да бъдем суверен, да управляваме чрез законен избор, да има върховенство на закона.

Ние сме армия, в която участват българи – без цвят, без политически пристрастия или убеждения. Няма да има значение кой “яхва” /или иска това/ протестите, ако не обръщаме внимание. Изборът си ще покажем по-късно, в едни справедливи избори, за каквито се борим.

Всяка провокация, организирана от Чудовището ни разделя!

Затова се очернят политически фигури и лидери, партии и движения. Затова прокуратурата прави изявления и огласява доказателства – за да разколебае увереността ни, да засегне честолюбието ни, да ни раздели. Това е война.

Чудовището разполага с властови ресурс, психолози, анализатори, медии и пр. и ще ги използва, за да ни атакува по всякакъв начин – и физически и психически.
Нашият отговор трябва да бъде само един: “Жалки сте!Не ви вярваме!Вън!”

Ние сме армия. Достойнството, честта и вярата са нашето оръжие. Длъжни сме да победим!
На война като на война…
Никакво отстъпление!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар