ЧАС ПИК ГЛАВНАТошко Йорданов на протеста на енергетиците: На тези 160 боклуци от сглобката в НС въобще не им пука за вас

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Респект към вас за това че сте тук – хората трябва да не ги е страх. Това каза депутатът от ИТН Тошко Йорданов от трибуната пред Партийния дом, издигната за протеста на миньорите и енергетиците.

Предлагам ви тоя боклук Кирил Петков да го накарате, ако се появи пак при вас, да го накарате да изяде поне една каска въглища, препоръча той.

На онези вътре, сглобката, не им пука за вас. ГЕРБ не си мърдат пръста и за Плана за възстановяване. Вътре има 160 боклука, не ми дреме, че ги наричам боклуци, защото са такива, каза той.

Парламентарната стая, от която се вееха вашите знамена днес, е нашата, защото винаги сме ви подкрепяли, обърна се Тошко Йорданов към събралото се множество в Триъгълника на властта.

Както ПИК съобщи, хиляди миньори и енергетици окупираха Триъгълника на властта в знак на протест срещу намеренията на управляващите да затварят енергийни мощности.

Към протестиращите се присъединиха и депутатите от ИТН.

Станислав Балабанов заяви пред ПИК, че всъщност терористите са вътре в бившия Партиен дом и в Министерски съвет.

Протестиращите скандират “оставка”. Те негодуват, че от износител на електроенергия ще се превърнем във вносител.

“Не си даваме енергетиката. Има въглища за още 50 години”, категорични са недоволните.

Комплекс Марица Изток и въгледобивът трябва да продължават да работят, отсякоха участници в демонстрацията от трибуната.

 

 

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran
Коментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар