Черен Петък в България – Друг път! Вижте какво се случва в Бургаски Мол

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Черният петък“ предизвика истинска шопинг мания сред бургазлии. Двата мола вчера бяха пълни почти през целия ден, а от всички витрини изкушаваха клиентите с атрактивни намаления – от 25 до 50 %.

Както обаче мнозина подозираха, т.нар. „Черен петък“, се оказа обикновена измама за наивници, или поне така бе в част от оборотните магазини. В това се увери млад бургазлия, който показа нагледно как ни цака един от популярните брандове в най-големия бургаски мол, предава Флагман.

Младият мъж си е купил пуловер за 25,95 лева. Оранжевият етикет посочва, че продажбата му цена преди „Черния петък“ е 39,95 лева, а намалението само за този ден е 35 %, което си е изгодна оферта отвсякъде.

„Преди няколко дни посетих този магазин, още тогава харесах този пуловер и изчаках да дойде намалението, мислейки, че ще го купя по-изгодно. Останах изненадан, след като видях етикета с „намалението““, разказва бургазлията.

Във видео, което е заснел пред магазина той нагледно маха последния етикет, за да види, че цената отдолу е абсолютно същата – 29,95 лева! За да разсее всички съмнения, че едва ли не той е залепил етикета, бургазлията показва и касовата бележка, която показва, че е закупил пуловера на цената от етикета.

„Днес (петък) трябваше да има някакво намаление, но виждате какво се получава. Не искам да правя скандал, но защо е нужно да се прави такава цигания. Поисках обяснение от персонала, които почнаха да ме убеждават, че това е грешка само за този артикул. Оказа се, че не е!“, допълва той.

От магазина се опитали да го убедят, че този продукт бил намален преди това, защото са последни бройки и не бил толкова популярен сред клиентите. Не дали обаче разумен отговор защо са му сложили оранжев етикет, с който съзнателно подвеждат клиентите си, че купуват артикула супер изгодно.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар