Черен януари бута надолу цените с 2 стотака – ето на какво – Бизнес

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ударни намаления валят следпразнично в онлайн магазините. Черен януари сваля цените на различни стоки с 2 стотака.

На промоция масово се изкупуват телевизори, прахосмукачки, часовници, бебешки колички, детски дрехи и др., показа справка на “Телеграф”.

Отстъпки

Най-големи са отстъпките при техниката. Цените са надолу с над 200 лв. от редовните.

Сред топпредложенията е робот прахосмукачка с предишна цена от 1009 лв., която в момента струва 775 лв. 32-инчов LED телевизор се продава намален от 358 лв. на 169 лв. Смарт часовниците са надолу с над 100 лв. За 99 лв. вместо за 283 лв. ще намерите умен часовник с 1,28 HD-инчов сензорен екран, функция за приемане на повиквания, високоговорител и вграден микрофон.

С отстъпка се предлагат детски дрехи, намалени до 30 на сто, столчета за кола за малчугани с 15 на сто отстъпка и бебешки колички, намалени до 20 процента. Според търговците във физическите магазини най-голям е интересът към черната техника. В бутиците за дрехи намаленията са предимно онлайн, като в много от случаите различните размери вече са почти изчерпани.

На акция ще намерите и различни текстилни продукти като килими и спално бельо. Комплект чаршафи и завивки с калъфки за възглавници от кадифе и лен струва в момента 98 лв., намален от 141 лв.

Разопаковани

Още по-евтино излиза, ако купите техниката разопакована. Недостатък е, че повечето подобни стоки имат дефекти или липсващи части. Такъв е случаят с прахосмукачка робот за 1000 лв., която без опаковка може да се купи за 607 лв., но има сериозни следи от употреба, изразени драскотини и липсващи аксесоари към нея.

Мострите на пералните в много магазини за техника също се продават с отстъпка след договорка с търговците. По този начин може да си спестите 50-70 лв.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар