Черепа: Корупцията погубва бъдещето ни. Корупцията изяжда образованието на децата ни, здравните грижи за родителите ни

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Българи,

България изпраща тежка година, за да посрещне още по-тежка.

България изпраща още една година, в която е не просто бедна, а най-бедната. И не просто корумпирана, а най-корумпираната.

Корупцията погубва бъдещето ни. Корупцията изяжда образованието на децата ни, здравните грижи за родителите ни. Изцежда икономиката. Корупцията убива шансовете за прогрес и просперитет на България.

#Хунтата е ожесточена и ненаситна. Окопала се е във властта – последният гарант за оцеляване в хранителната верига на обръчите от зависимости.

Време е. Следващата година е Вашето време на избор. За това дали България ще има още по-лоша година и ще продължи надолу. Само Вие можете да изберете България да обърне неумолимия ход и да тръгне нагоре.

Слушам и гледам внимателно какво се случва в българското политическо пространство. Виждам заявките. Но най-важното е – аз знам #КОЙ всъщност стои зад тези заявки. Защото всички, които загряват на тъча, за да играят на този терен, са ме търсили в един или друг момент за подкрепа. Нещо повече – всички те са били в един или в друг формат качени на каруцата с табела “управление на България”. А както всички виждаме, тиквата все още не се е превърнала в каляска.

Ще бъда честен с Вас – истината е, че това, което другите Ви обещават, само аз мога да Ви дам.

Аз съм човек на думата. Днес, в навечерието на Рождество Христово, аз Ви давам думата си – моята кауза е България. България на прогреса и просперитета. Няма да правя компромис с никого и за нищо. Моята коалиция може да бъде само една – с всички Вас, които справедливо искате по-добър живот.

Светли празници!

#БъдетеЗдрави

Васил Божков

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар