Черният петък все още продължава за софтуера на Microsoft

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Cyber Week 2023 вече е официално стартирала. Това е последната голяма разпродажба за 2023 г. и последният ви шанс да закупите оригинални лицензи за Microsoft Office и Windows на изключително добра цена от Godeal24. Много от тези оферти от Cyber Week се предлагат и от Black Friday, така че не пропускайте този шанс.


снимка: Godeal24

В момента можете да си осигурите пожизнена лицензия за Microsoft Office Professional 2021 само за 24.24€ до 3 декември по време на Cyber Week офертите на Godeal24. Microsoft Office Professional 2021 ще преобрази начина, по който работите, предоставяйки разнообразие от приложения, които отговарят на всичките ви нужди. Без значение дали създавате убедителни документи в Word, обработвате данни в Excel или представяте въздействащи презентации в PowerPoint, този комплект ви дава възможност да постигате повече. Еднократна покупка, която ще ви предостави достъп завинаги.

Най-ниска годишна цена! Пожизнен лиценз за Microsoft Office 2021 само за 14€.

Рекордни икономии по време на Cyber Week вече са активни за Windows 11 Professional, с 90% отстъпка, като цената пада на 11.24€. Windows 11 Professional предлага подобрения, насочени към оптимизиране и подобряване на работата от разстояние. Подобренията в потребителския интерфейс включват пространство на екрана, което може да закача различни разположения, използва множество работни плотове и предлага подобрено гласово въвеждане, а DirectX 12 Ultimate означава, че можете да играете последните игри с изключително реалистична графика, за да използвате максимално вашия хардуер.

Оферта за ограничено време! Пожизнени ключове за Windows, започващи от 6€!

Вземете своя рентабилен пакет днес с 62% отстъпка (купон “GG62”)

Оптови оферти, несравними цени!

До 50% отстъпка за други Windows и Office версии! (купон “GG50”)

Още РС инструменти на най-добрите цени!

В Godeal24 можете да спестите много време и пари с намалени цени за лицензи на Microsoft, основен софтуер за ИТ сигурност и други компютърни инструменти. Вземете Windows OS и MS Office на безпрецедентна цена. Насладете се на безпроблемното пазаруване с дигиталната доставка на Godeal24, който изпраща вашия софтуер директно на вашия имейл в рамките на секунди след покупката. Плюс това, с оценка TrustPilot 98% Отличен и 24/7 експертна техническа поддръжка, можете да сте уверени в качеството на продукта, който купувате.

Godeal24 обещава 24/7 професионална техническа поддръжка, доживотно следпродажбено обслужване и че можете да използвате продукта без проблеми!

Свържете се с Godeal24: [email protected]

Съдържание на:
GoDeal24

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар