Честен докрай! Слави Трифонов „закла“ Борисов, Радев ще управлява България

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Чалгар или не, трябва да му се признае, че именно Слави Трифонов е този, който сложи края на Бойко Борисов. Постигайки невероятното второ място на парламентарните избори още при своя дебют, „Има такъв народ“ на практика изхвърли ГЕРБ от властта.

 

Слави и Радев изхвърлят Борисов

Както е известно, Слави отдавна обяви, че няма да се коалира с ГЕРБ, БСП или ДПС. За него остават като варианти „Демократична България“ и „Изправи се! Мутри вън!“, но процентите на трите партии общо няма да стигнат за съставяне на правителство.

ГЕРБ също не може да намери коалиционни партньори така, че да направи правителство. Същото се отнася и за БСП.

Като втора политическа сила, именно на „Има такъв народ“ ще се падне да разпределя политическата карта на България. Според повечето информации Слави Трифонов няма да вземе властта, а ще остави Румен Радев да направи служебно правителство и наесен ще има още едни парламентарни избори.

Това значи, че ген. Радев ще поеме властта у нас за няколко месеца, което подпечатва смъртната присъда на Бойко Борисов. Не е тайна, че той ползваше държавата като чадър срещу различни мутри, но ако не е във властта, вече няма какво да го пази и може жестоко да си изпати.

Радев по всяка вероятност ще назначи хора в съдебната ни система, които ще гледат под лупа Борисов, а при него наистина има какво да се види. И всичко това благодарение на Слави Трифонов.

Припомняме, че шоуменът засега има около 17% вот, като в чужбина е безапелационен полбедител с 30% гласове на емигрантите.

Слави ще излезе герой в очите на българите, като не вземе властта сега, а остави Радев да командва. Това ще осигури на Дългия поне двойно повече гласове на следващите избори и той добре го съзнава.

Нека да припомним също, че съвсем наскоро Слави обяви, че ще подкрепи Румен Радев за втори президентски мандат. Това показва, че двамата са в отлични взаимоотношения и нямат нищо против да управляват заедно.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар