Бойко Борисов

Честита ви зависимост, и спрете да ни честитите независимостта

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Днес родните ни бездарни политици, които са зависими от всички и всичко по света от сутринта се надпреварват да ни честитят празника НЕЗАВИСИМОСТ НА БЪЛГАРИЯ.

Дори ранената в болница Цвета Караянчева се включи в какафонията с пожеланията от болницата в Лозенец, за да ни обясни какво и как означавало независима България. Интересно нали, днес няма политик, който да не се включи в пожеланията и обясненията за това какво означавала независимостта в дори и днес зависима България.

Само да припомня, че в продължение на 45 години Съветският Съюз вземаше решенията за България, а в последните 30 години ги вземат САЩ и европейските им партньори. Българският народ може и да има независимост, но тя е далеч от пределите на България, а българските политици може преди 101 години, да са вярвали в идеала за независима и силна България, но той някак си не успя да се състои.
България 500 години е била под робството на Турската империя, днес под робството на САЩ и ЕС, нашите политици нямат глас и не вземат решения, те са просто едни наместници на чужди сили и намерения. Така че ако обичате господа и госпожи в политиката на България не ни вейте под носовете знамето на независимостта, защото ако бяхме истинска независима държава, днес нямаше над 3 милиона българи да си търсят прехраната по света.
Бабите ни и майките ни нямаше да умират самотни в забравените и от господ села, а България щеше да е раят на земята в който рай, да се чува не лаят на бездомните псета, а глъчта на поне 10 милиона деца. Един ден България може и да бъде НЕЗАВИСИМА държава, но за това трябват държавници, а не послушковци с огромни заплати в Парламента.
 Атанас Калев

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар