Честита нова година от GONG.BG, скъпи читатели! – Още спорт – Други спортове

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Честита нова година, скъпи читатели! Екипът на GONG.BG ви пожелава много здраве, много радост и много щастие с любимите хора. Нека новата 2020 г. бъде изпълнена единствено и само с положителни емоции за вас и вашите близки!

Нека се радваме заедно на спортните успехи на българските спортисти и отбори в следващите 12 месеца. Защото ни предстои една изключително наситена откъм спортни събития година. В нея ще стискаме палци пред екраните и на стадионите за родните герои. 

Ще се надяваме до последно футболните национали да ни зарадват с класиране на Евро 2020 след 16 години суша. А през лятото, освен Европейското първенство, на което “Нова Броудкастинг Груп” ще ви направи преки свидетели, ще имаме и много емоции на Олимпийските игри в Токио. 

Нека пожелаем достойно представяне, подобрени лични постижения и много медали на българските спортисти в японския мегаполис. Нека ни зарадват и ни накарат да се гордеем с тях така, както винаги са успявали да го сторят в трудни моменти. Ние им обещаваме, че няма да спим и ще ги гледаме пред екраните. 

Да вдигнем наздравици за предстоящи успехи на българския спорт! И за много години! Ние от GONG.BG пак ще сме до вас и ще ви правим свидетели на всичко най-интересно в света на спорта!

 

Източник: gong.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар