Честит Портних на Боко, Доган, Маджо, Къро и Таки! Всяка Варна си заслужава измекярите! А! Да не забравим! Честит и на Корнела и Гуцанов!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

АФЕРА отсега обявява ДЕЖУРНИЯ, ТРАДИЦИОНЕН, резултат във Варна.

Иван Портних печели /без значение на първи или втори тур/ с УНИЗИТЕЛНА ЦИФРА в сравнение с 300 000 избиратели във Варна и при ОБИДНА ниска избирателна активност.

Който е очаквал изненада, значи не е живял във Варна – градът ПОД ПОХЛУПАК, ГАНГРЕНЯСАЛ ОТ КОРУПЦИЯ, С НЕПРОМОКАЕМ ЧАДЪР ВЪРХУ КОРУПЦИЯТА НА СИМБИОЗАТА /включваща целия политически сектор/, ОПЪНАТ ОТ МВР, СЛУЖБИ, ПРОКУРАТУРА И БАНДИТИ!

На практика Иван Портних ще си го изберат смешно число гербаджии – чиновници, платени слуги, платени цигани, и вся остальная…

Варненци не излизат да гласуват, защото СИМБИОЗАТА НЕ ИМ ПРЕДЛАГА НИКАКВА АЛТЕРНАТИВА, ОСВЕН ОПЛЕТЕНИТЕ КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА ЗАВИСИМИ ЕДИН ОТ ДРУГ „ОПОНЕНТИ“, ИЗМИСЛЕНА „ОПОЗИЦИЯ“ И КРАДЛИВИ МАЗАЧИ НА ФИЛИИ!

Но това се иска от Играчите, които редят СХЕМАТА!

ЧЕСТИТ ПОРТНИХ НА БОКО, ДОГАН, МАДЖО, КЪРО И ТАКИ! А! ДА НЕ ЗАБРАВИМ – И НА КОРНЕЛА, И ГУЦАНОВ!

Няма никъде да намерят по – удобен бивш келнер и слуга на „Мултигруп“ за кмет на Варна.

ВСЯКА ВАРНА СИ ЗАСЛУЖАВА ИЗМЕКЯРИТЕ!

Веселина Томова

П.П. Честит да е Портних и на всички помияри „журналя“, на които лигите им текат заради някой смешен лев. Жалки помиярчета, които всеки ден олайнявяват професията журналист, като платени мекерета на гербаджийската мафиотска компания.

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар