Чиновници, партийни калинки, държавни служители и кметове, вие ще изгорите заради Борисов

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
ВИЕ СТЕ СЛЕДВАЩИТЕ, дами и господа чиновници, партийни калинки, държавни служители и кметове
Видяхте ли как ги тръшкат с белезници по площадите?

Вие сте следващите!

И това „вашите“ ще го направят.
Тези, на които слугувате.Тези, чиито заповеди изпълнявате.

Тези, за които крадете. Тези за които гласувате, ТЕ ще ви предадат и продат!
ТЕ са недосегаеми , но вие не сте.

Вие сте техните бушони, предпазители, щитове, памперси, подлоги, паравани.

Вие ще горите един по един за да светят те! Борисов, Цветанов, Пеевски, Цацаров, министри и още неколцина „богопомазани“ са готови да предадат и продадат всеки и всичко за да оцелеят.

Вие пълните техните джобове, крепите тяхната власт и се храните с трохите от трапезата им.

ГЕРБ, БСП, ДПС и всички ченгедийници- партиий на статуквото са превърнати в касички, които вие пълните, а чрез тях свинете си пълнят офшорките и банковите сметки в чужбина.

Вършите престъпления, морите народа, слугувате на господарите си и ще плащате техните грехове.

ТЕ първи ще подсегнат на вас, като усетят заплаха за себе си.

Служителите в НАП видяхте ли ги?-на боклука! Служителите в ДАИ? – на боклука! Кмета на Септември? – на боклука! Депутатите мишоци, които Буда изхвърли за да запази „стабилността“ – на боклука!

Вие, НЕУВАЖАЕМИ дами и господа чиновници, партийци, държавни служители и кметове сте „оценени и допустими жертви“, вие сте „нужни щети за да запазим дебелите“, вие сте „лесно прежалими“ , вие сте „прибори за еднократна употреба“, вие сте техните бухалки и изтривалки…

Когато народа се дигне, а напрежението се трупа, сами виждате ежедневните протести, вие сще сте първите пожертвани. Вашите глави ще падат, докато господарите ви ще се опитват да имитират „борба с корупцията“ и ще ви режат главите един по един!

С вашите трупове ще замерят народа за да се спасят. Заслужено. Защото сами сте приели да бъдете слуги на мафията. И ще плащате. И прошка няма да има.

БОЕЦ водим битка срещу това зло, ставаме все повече и въпреки цялата ви власт не можете да ни смачкате и това е вашият кошмар.

Ще се видм на площадите и всеки ще плаща за действията си! За милионите прокудени в чужбина българи, за милионите съсипани човешки съдби, животи и мечти, за милиардите открадната и одрани от гърба на народа! Ще плащате. Възмездие и справедливост.

А избор винаги има, да продължите да обслужвате господарите си, или да се опитате да изкупите греховете си! Вие решавате. Идва Видовден. Скоро!

Лидерът на БОЕЦ Георги Борисов Георгиев, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар