Чисто нова „калинка” на Баце кацна в енергетиката

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Адвокат Албена Белянова извади поредна лъжа на министър Теменужка Петкова, като даде доказателства, че в енергетиката скоростно се назначават „калинки” без грам опит, но верни кадри на Баце.

Енергийният министър вчера пред парламента нагло излъга цяла България и дори се скара на депутатите от трибуната, видимо ядосана от новината на новите калинки в поверената й структура. След това се фръцна и напусна залата и така избяга от всякакви въпроси по темата.

От близо две седмици народните избраници алармират за скандалните назначения. Адвокат Албена Белянова, която има професионален опит в енергетиката, даде доказателства, които показва, че Теменужка Петкова казва откровени лъжи.

Ето какво написа Белянова:

“Бързата кучка слепи ги ражда.” Каращият се министър на енергетиката в оставка Петкова дали може да обясни решението си, с което избира за член на Съвета на директорите на “Български Енергиен Холдинг” ЕАД лице, което изобщо не е участвало в конкурсната процедура, а не лице участвало и класирано в същата процедура?

Освен, че са нагли, са и безкрайно неграмотни. Толкова за т.нар. конкурси, с които уж са назначавали не-калинки. Вписването на новите избраници е спряно от съда. Това означава, че и изборите на новите членове на съветите на дъщерните дружества са проблемни.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар