Чичковите червеноТИКВЕНИчета: Кой какъв е бил в БКП преди да стане шеф в ГЕРБ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вижте списъкът с червените тиквени семки

За всичко са виновни комунистите или???

Бойко Борисов – приет в БКП, кандидатствал във факултет „Държавна сигурност“ на Школата на МВР в Симеоново.

Цветан Цветанов – син на шофьора на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС – VІІ главно управление – ЦИОУ

Росен Плевнелиев – първи секретар на общински съвет на ДКМС.

Цецка Цачева – партиен секретар на Окръжен Съвет в Плевен.

Николай Младенов – министър на външните работи, син на служител на ДС от засекретено ниво, програмен директор на фондация „Отворено общество“ – София (1996-1998).

Сергей Игнатов – министър на образованието, син на секретар на ОК на БКП – Видин, ректор на соросовия Нов български университет.

Аню Ангелов – партиен секретар, делегат на 14-тия конгрес на БКП.

Нона Караджова – дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.

Лиляна Павлова – внучка на партизанин от бригада „Чавдар“, по-късно с пост в БКП.

Вежди Рашидов – получил приз от Илия Павлов „Главен мултак“.

Ивайло Московски – първа щатна работа в Мултигруп.

Диана Ковачева – дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.

Та мотото за всичко са виновни комунистите вече звучи много по-реално, много по-правдоподобно и нагледно !

Та в Хунтата на ГЕРБ, която узурпира властта са все такива, който се борят срещу комунизма и няма как да изчистят биографиите си !

Почти няма човек без червено петно в биографията си във властта !

До вчера се клели във вярност на червената партия, а днес как така се извръщат някак си не им отива, някак си не им прилича и нещо не ми вдъхват доверие техните думи, нещо не е както трябва!

Това ли са нашите демократи в дясното пространство, което пък се напълни с леви хора ама от онези дето са по гей парадите !

В българската политика да си курва не е професия, а характер !

И цял един народ страда от един такъв характер било премиерски дори !

Корнелия Нинова каза нещо много важно „партия се избира само веднъж в живота” !

Но когато партиите променят политиките си, какво става когато партиите променят принципите си и идеите си, какво следва след това ?

Става това, че хората се обезверяват когато на преден план излиза личните интереси и задкулисните уговорки, споразумения и декларации подписвани между врагове си е чисто и просто курвенска политика !

БСП даде заявка за завръщане към основните си принципи и идеи, а дано е вярно !

Виждаме много добре подготвени кадри в тази партия във всички ресори и компетенции свързани с управлението на България !

Виждаме и демократичност в партията, пленуми, избори, рокади, сменят се председатели, сменят едни с други това е ясна индикация, че промяната е започнала от вътре на вън и ще се инициира нови премени, нови идеи, политики в името на тревожните анализи за всичко, което се случва в страната !

Но ще могат ли да се преборят, защото отпорът ще е лют, навсякъде в страната има изградени структури на ГЕРБ , ДПС, РБ и много знайни и не знайни партии, който усърдно ще работят за това да не се случи, да не се инициират тези промени за който от БСП говорят !

Политическата МАФИЯ на Управляващите иска хаос и те се хранят от хаоса, те печелят пари за своите партийни каси от този хаос дето се казва в една приказка „Риба се лови в мътни води“ и колкото е по-мътно в България толкова и повече балъци се ловят на кукичката, а уловят ли те веднъж краят е ясен !

Дали БСП ще се пребори или колкото „гърми не вали” ще стане ясно скоро, дето се казва по делата ще ги познаете !

Но със сигурност докато ПП се драпат кой колко властови позиции да заграби България си отива, отива си безвъзвратно демографска криза на държавността, криза във всички сектори !

Каква хубава дума КРИЗА, тя е универсалното оправдание за всичко лошо, което трябва да понесе народът !

Кризата е само в главите на хората за искащите и работещите хора, за тези който непримиримо и всеотдайно следват мечтите и целите си криза няма !

Дянков наложи тази дума криза и чичковите червеноТИКВЕНИчета направиха така, че България да стигне дъното, а сега има два варианта или да запретнем ръкавите и да работим здраво всички ние за спасението на България, или да потънем и изчезнем като нация, народ и територия !

ТИ избираш, аз вече избрах !

blife.eu

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар