Чичо ми все повече и повече се побърква, това каза Мери Тръмп – племенница на Тръмп – Свят

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Чичо ми все повече и повече се побърква”, това каза Мери Тръмп – племенница на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп, предаде Би Би Си.

Роднината на претендента за Белия дом в изборите на 5 ноември тази година, гостувайки снощи в предаването “Тази вечер с Андрю Мар” по телевизия Ел Би Си, в отговор на въпрос на водещия заяви: Ако моят чичо стане държавен глава, демокрацията в нашата страна ще се изправи пред най-голямото си предизвикателство от създаването на САЩ (1776 г.)

“Той продължава да се държи като хулиган. Доналд Тръмп не спира да обвинява другите хора за своите неуспехи, вместо да анализира своето поведение и да си прави съответните изводи”, каза още племенничката на кандидата за държавен глава от Републиканската партия.

“Доналд Тръмп сега е по-опасен в сравнение с периода, когато бе стопанин на Белия дом (2017 – 2021 г.). Психичното му здраве се влошава с всеки изминал ден. Той се побърква все повече и повече”, заяви тя.

Мери Тръмп (родена през 1965 г.) е дъщеря на Фред Тръмп, по-големия брат на бившия президент, починал от алкохолизъм през 1981 г. По образование е психолог. Тя членува в Демократическата партия и по време на кампанията за Белия дом през 2016 г. подкрепи тогавашната съперничка на чичо си Хилари Клинтън.

През лятото на 2020 г. Мери Тръмп публикува книга, в която разкри финансови машинации на своя чичо.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар