Човекът и климатичните промени – търсете новия брой на списание “Мениджър”

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Снимка: “Мениджър”

Човекът и климатичните промени – търсете новия брой на списание “Мениджър”

За тенденциите в банковия сектор и пазара на недвижими имоти – говори Никола Бакалов, главен изпълнителен директор на Fibank

Европа преживя екстремни горещини, наводнения, суши, силни бури и най-големия горски пожар през 2023 г. Щетите са за милиарди долари, а последствията за човешкото здраве са особено тежки. Това екстремно време ще продължава и ние трябва да се подготвим за него. Това са изводите от проучване, направено от Службата за мониторинг на климата “Коперник” на ЕС и Световната метеорологична организация.

“Дългосрочната инвестиция е ключова за нормалното бъдеще и стабилната икономика, макар и в по-сурови и непредвидими условия”, казва на страниците на списанието д-р Джули Брекманс от Европейската агенция за околна среда, която излезе с първата по рода си Европейска оценка за климатичния риск.

Климатът ще промени и земеделието и природните преимущества на една или друга страна в отглеждането на различни култури. Какво се случва на пазара на какао и колко дълго ще продължи? Какви са прогнозите за реколтата от зърнени култури и как ще се движат цените при храните. От “Мениджър” се обръщат към експерти, за да очертаят тенденциите на тези пазари.

Климатичният и геополитическият риск, както и бързото развитие на технологиите изискват друг тип лидерство. Готова ли е Европа за него и какво може да очакваме като послания на избори по време на избори? Отговорите ще намерите на страниците на списанието.

Ще научите още как да си отгледате стартъп и какво се случва в туризма.

За тенденциите в банковия сектор и пазара на недвижими имоти – говори Никола Бакалов, главен изпълнителен директор на Fibank.


Снимка: “Мениджър”

Търсете бр. 4/2024г. на списание “Мениджър” в:

Източник/ци: gong.bg, dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар