Човек на Къро излезе предсрочно на свобода

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Михаил Младжов е награден за добро поведение

Съпругът на манекенката Деси Зидарова – крими героят Михаил Младжов, който е и доверен човек на разстреляния в ЮАР Красимир Каменов – Къро, е пуснат предсрочно от затвора. Запознати издават, че той е бил освободен заради добро поведение.

След спешна среща в Солун със застреляния вече наркобос, тарикатът бе арестуван с 200 гр. кокаин. Преди 11 години Младжов отново бе пуснат предсрочно, след като изкара зад решетките 1 година. Къро бе кум на Михаил, а двамата бяха много близки приятели преди години.

Младжов бе заловен с дрога за втори път на 1 август м.г., като в резервната гума на колата му бяха открити близо 200 гр. кокаин, а при обиск в луксозното му жилище ченгетата откриха още 5 гр. от белия прах. В колата бяха и на трите деца от предишни бракове на Младжов и Зидарова.

Михаил бе обвинен както за притежание на наркотици, така и да разпространение, стана известно тогава в съдебната зала.

Според съдебния състав прокуратурата е събрала достатъчно доказателства, за да се направи обосновано предположение, че обвиняемият е разпространявал кокаин. Съдиите отбелязаха и че мъжът е бил задържан от полицията и преди за подобно провинение.

 

Говори се, че именно Къро навремето е искал приятелят му да влезе зад решетките заради лукса да го хванат с дрога и че петни името му. Съпругата му Деси Зидарова бе убедена, че всичко се случва заради злобата и завистта, които хората изпитват към нея и съпруга й. През ноември 2009 г. манекенката бе жестоко пребита с бухалка и ограбена в столичния квартал „Лозенец“. Престъплението остана неразкрито. Тогава се понесе слухът, че манекенката е пострадала заради прегрешение на половинката си.

Източник: Уикенд, crimesbg.com


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар