Човек от екипа на Бербатов не вярва, че оставката на Михайлов е истинска – описа схемата на БФС – Спорт

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Към момента нито един член на Изпълкома не е подал оставка. Това може да означава, че се чака бурята да премине, да се успокоят нещата. Чака се да се види какво ще се случи с правителството.” Това обяви по бТВ бившият член на Изпълнителния комитет Петър Величков, който е част от екипа на кандидата за президент Димитър Бербатов.

“Оставката на Борислав Михайлов може да влезе в сила само тогава, когато Изпълкомът я гласува. Процесът по приключване на това управление е започнал, но далеч не е завършил. Изчакваме да видим какво ще стане с ротацията в кабинета. Цялата политическа класа и хората скочиха и казаха, че този президент трябва да си отиде.

Ако тази ротация обаче не се осъществи и има едно служебно правителство, дневният ред на държавата се сменя. Фокусът няма да бъде толкова голям и аз няма да се учудя, ако се тръгне да се работи в тази посока. А именно – след като бурята премине, клубовете да бъдат притеснявани с познатите методи, с които работи това ръководство. И при едно явно гласуване оставката да не бъде подкрепена. Апелът ми е към тези клубове – трябва да осъзнаят отговорността, която носят, трябва да бъдат смели. Това е първата и последна стъпка за приключване управлението на това ръководство”, коментира Величков.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар