Човек с джетпак отново е забелязан да лети в близост до натоварено летище

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Човек с джетпак на гърба отново е бил забелязан да лети в близост до международното летище в Лос Анджелис. По случая е стартирало разследване на ФБР, след като пилот е съобщил за неговата поява.

Внимание, човекът с джетпака се завърна” – с тези думи диспечерът е предупредил останалите пилоти в района. Неидентифицираният човек става популярен през декември миналата година, когато се появиха видеозаписи на неговите полети.

Нито един от докладите за тях обаче до момента не е официално потвърден. А някои подробности като факта, че вероятната му поява се е случила на височина от близо 2000 м., поставят под въпрос дали пилотът действително не е видял балон или дори дрон с форма на човек.

Работихме по всяко едно от миналите наблюдения и досега не успяхме да потвърдим нито един от докладите” – споделя говорителят на ФБР Лора Еймилер.

До скоро съществувал само във филмите, джетпакът вече е реалност и транспортира собственика си по въздуха с помощта на струя от газ или течност. Подобни полети в близост до натоварени летища обаче могат да бъдат опасни за излитащите и кацащите самолети.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар