Чудите се колко плащат депутатите за варено яйце? Крупната сума от 17 стотинки – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Цените на храните за народните представители в Парламента винаги са вълнували хората. Депутатското кюфте дори се е превърнало в нарицателно. Зорко око на iNews.bg забеляза, че и в новия Парламент продължаваме по добрата стара схема, при която 240-те “богоизбрани” ще могат да купуват различни блюда на меко казано промо цени.

Интересно е колко струва нещо съвсем тривиално като варено яйце. Депуататите трябва да се бръкнат с крупната сума от 17 стотинки за бройка от кокошия продукт…и то направо за варено яйце.

Бърза проверка показва, че яйце по пазарите и магазинната мрежа у нас се търгува около двойно по-скъпо – от 24-до 40 стотинки. И то в суров вариант. Така, де – простолюдието е превърнало оцеляването в изкуство, та по-скъпи яйца ли няма да си купи…

Иначе казано – трябва да се сме спокойни за хората, които избахме да ни представляват в НС. Те ще могат да творят закони и да упражняват контрол над бъдещите министри на сит корем. И на преференциални цени, така че тлъстите им заплати да не пострадат, когато огладнеят.

Да им е вкусно!

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар