Чудото се случи! Божествено бебе се роди!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Чудо в Гоце Делчев Феноменът „було“ се случва на 1 от 80 000 деца. Божествено бебе се роди в гр. Гоце Делчев в последните дни на миналата година.

Малката Румена е дълга 51 сантиметра, тежи 3600 г и има огромна буйна черна коса. Дошла на този свят по естествен път. Дотук нищо изненадващо. Специалното при малката принцеса е, че се появява на бял свят в т.нар. „було“.

Образуванието представлява плодния сак, който много рядко може да остане непокътнат при раждането и да покрие както части от новороденото, така и цялото тяло. Феноменът е голяма рядкост и се случва при 1 от 80 000 бебета по целия свят. Раждането на бебе с „було“ (наричано още по нашите земи „риза“) не е опасно за малкия човек, напротив – вярва се, че това е Божествено знамение и новороденото е посочено от висша сила за големи дела.

Според народните предания такива бебета са изключителни таланти, късметлии и щастливци, а съдбата ги закриля по време на целия им житейски път. Задължително условие е майката да запази плодния сак, да го изсуши и да го прибере на сигурно място. Бъде ли изгубен или наруши ли му се целостта, закрилата над детето ще бъде изгубена, казват старите хора.

Будистите вярват, че такива хора могат да са Лама, и дори издирват и обучават такива деца, а многовековни легенди сочат, че велики учени и революционери са се родили именно по този начин. „Було“ се приписва дори и на Исус Христос и оттам идва Божественото значение на феномена.

Росица и Борислав, щастливите родители на бебето в Гоце Делчев, казват, че за тях е важно детето да е живо и здраво и за всички майки и татковци тяхното дете е най-специално.
Преди няколко години в Испания се роди бебе в непокътнат плоден сак, като се виждаше пъпната му връв и мъникът беше в ембрионална поза. Тогава лекари обясниха, че при секцио по-често се случва да бъде запазен сакът, докато при естествено раждане това наистина е рядкост.
„България Днес“ пожелава здраве на малката Румена и нейните родители!

Източник: bgdnes

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар