Чудо! Милен Цветков изпрати знак от отвъдното на Камен Воденичаров (ФОТО)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Той вече е в светлината“, сочи приятелят му

Шест месеца след трагедията, в която Милен Цветков изгуби живота си, журналистът изпрати знак от отвъдното на своя приятел Камен Воденичаров.

На панихидата на Милен Цветков в столичния храм „Свети Седмочисленици“, журналистът е изпратил знак от небето, видян и осъзнат от Камен Воденичаров. Припомняме, че Камен е близък приятел и съученик на Цветков от столичното 7-мо училище.

 

Милен Цветков
„Той вече е в светлината“, сочи приятелят му

„Отражението на светлината от прозорците на Храма, около който живеехме и щъкахме като деца и пораснали софийски дришльовци, попадна върху неговата снимка… Преди шест месеца на 19 април нашият приятел бе покосен в гръб и живота му бе отнет. Седмият ден от седмицата е за живите. Затова по-рано в събота почитаме неговата памет. Той вече е в светлината. Молитвата днес е за Милен. А утре за нас…“, написа Воденичаров в социалната мрежа.

В същото време единствената законна съпруга на Милен Цветков – Дана Начева, която е майка на дъщеря му, го почете с просълзяващ пост в мрежата.
„Шест месеца без Милен – журналистът, бащата и гласът на истина. В тези тежки моменти, потънали в спомени, тъгата се изостря и става дори непосилна, но това ме кара да се фокусирам върху важните неща и да прегърна неговата кауза.

Близките му се надяват на справедливо правосъдие
Милен обичаше да провокира и да кара себе си и другите да поставят въпроси. Публичното пространство се фокусира главно върху личния живот на Милен. Може би е по-важно да си спомним неговия независим глас и неустоим стремеж към откриването на истината. Тази година, неочаквана от никой, ни показа, че сега за всеки един от нас е важно да канализира енергията на истината и да се стреми към нея.

Дано примерът на Милен даде сили на всеки един от нас да се бори и отстоява истината и да задава важните въпроси. За него често правилните въпроси бяха по-важни от отговорите, повлияни от полъха на мимолетните интереси. Мир на душата му, светъл път. Ти си в нашите мисли, с тъга, много обич и кураж на всички нас да останем в потока на истината – първо вътре в нас, а след това и навън, за да намерим промяната, към която се стремим. Мир на душата ти“, пише Дана Начева, отбелязва blitz.bg.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар