Чуждестранните инвеститори си тръгват! Национализацията на лотарията е дала ясен знак, че в България няма закони

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Големите чуждестранни инвеститори от Европа изнасят бизнесите си от България, това става ясно след като снощи, няколко местни представители на бизнес компании от Европа са се събрали на среща, за да обсъдят последните събития в България.

За тях национализирането на частен бизнес пред очите на цялато общество в разрез с всички правила и закони в една правова държава членка на ЕС е ясен сигнал, че в тази страна няма закони и нищо не гарантира сигурността на бизнеса им в България.

Според един от участниците в срещата, Бойко Борисов буквално през прокуратурата превзема бизнеси на нарочени лица, а в последната една година под ударите на прокуратурата са попаднали едни от най -богатите хора в България с цел да им се отнеме всичко като имущество и капитали. България реално се подготвя за плацдарм на военните сили на НАТО и на всички в ЕС вече това им е ясно, а всички които могат да платят пари, за да променят тази договорка между Борисов и САЩ, чрез улични протести и сваляне на правителството му, се атакуват от органите на властта с цел да им се попречи превантивно.

България реално се е превърнала в тоталитарна държава управлявана по комунистически модел, но от ЕС не реагират, защото това, което се случва е догорено във Вашингтон, а точно в този момент ЕС не иска проблеми с Доналд Тръмп.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/blog-post_568.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар