Чуйте водещите новини до 18 часа

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

С какво ще запомним този ден?

С това, че учениците от 7, 8 и 12 клас се връщат в клас през февруари, ще се редуват с другите големи класове.

С това, че масовата ваксинация срещу КОВИД ще започне през март или април.

Или пък така – книгата за световноизвестната котка Мог Забраваната излиза на български език.

Каква я мислехме, каква стана?

Само 15 процента от вас отговориха с “Да” на въпроса ни “Бихте ли платили за онлайн шоу, което преди пандемията обичайно сте гледали на живо?”. Потърсихме мнението на изпълнителя Орлин Павлов. Той редовно изнасяше онлайн концерти по време на първия локдаун миналата година, при това безплатно.

“Според мен трябва да се плаща и то трябва да струва скъпо, защото хората, които правят нещо, не го правят без пари. И влагат нещо. Не може само защото си си платил интернет таксата, да получаваш всичко безплатно”, каза изпълнителят пред Dir.bg.

Днес Орлин смята, че дори и неговите музикални включвания през март, април и май е трябвало да бъдат платени. “Сега ме е яд, че не го направих платено, щеше да бъде супер. Трябваше да кажа: Здравейте! Аз се включвам от гаража, нямам работа в момента и да посоча бутонче, с което да ми дадат 5-10 или 15 лева”.

На въпрос, защо все пак e направил безплатни концертите си, Орлин отговори така: “Има хора, които правят простотии в интернет и си мислят, че това е вид култура. Според мен сериозните концерти, представления онлайн и културни събития трябва да бъдат платени. Но те не са много, докато в интернет има адски много глупости, които могат да претопят качествените неща”. Целият коментар на Орлин Павлов чуйте в този подкаст.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар