Шагарев и Таламанов не са реално съществуващи хора. И въпреки това са навсякъде

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Шагарев и Таламанов не са реално съществуващи хора. И въпреки това са навсякъде. Те са във всички медии. 24/7 Шагарев и Таламанов ви призовават да изповядвате евроатлантическите ценности.

Обясняват ви каква ужасна страна е Русия и как всеки момент ще се разпадне. Малката подробност е, че Шагарев и Таламанов са завършили висшето си образование в Съветския съюз и са обяснявали на сънародниците си колко велика държава е СССР. И също толкова убедени са били в нейното величие, както днес са убедени във величието на САЩ.  А,  някои от тях са били женени за гражданки на СССР, но това, както казах по-горе, са подробности.

Някога Шагарев и Таламанов се прехранваха, като ругаеха САЩ. Днес се прехранват, ругаейки Русия. Големите медии ги обичат, защото са винаги на „правилната страна на историята“. Никога няма да изразят „крамолна“ идея. И затова водещите са спокойни за местата си. Шагарев и Таламанов постоянно демонстрират своята праведност и правилност. Понякога са толкова правилни и праведни, че дори и министри стават. Но дори и да не станат, продължават да бъдат правилни. Така при следващото раздаване ще се преборят за министерското кресло.

Шагарев и Таламанов наистина са навсякъде. Не Бай Ганьо, а те са най-популярният български образ. Е, няма как държава, в която главните „херои“ са Шагарев и Таламанов, да излезе на добър край.

Петър Волгин, фейсбук

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар