Шайката на Боби подгрява на тежки софри преди Конгреса (СНИМКИ)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Борислав Михайлов и кликата му не си губят времето и правят всичко възможно да не пуснат кокала и да запазят статуквото в БФС. Часове преди днешния извънреден Конгрес, на различни места в София са били организирани тежки софри – запазена марка на Боби и компания.

 

От снощи картинката из столицата е повече от тривиална и добре позната на аудиторията – тежки маси, тънки мезета на килограм и квалитетни напитки с литри. И всичко това до малките часове на 12 октомври, но за някои мерките и заповедите на РЗИ не важат.

Ето и разпределението: в ресторант “Трето полувреме” в Студентски град (Б. а. – заведението е собственост на Вили Вуцов и негови ортаци) хапват и пият делегатите от Варненска област, които по принцип са настанени в „Хилтън“.

Това е Георги Мирчев – шеф на зоналния съвет във Варна. Той се грижи за доброто настроение в “Трето полувреме”

В „Шератон“ са делегатите от Сливен, Ямбол и т.н , а в „Дон домат“ в столичния квартал „Редута“ са от Плевенска, Врачанска и други области, които са настанени в „Маринела“.

Случайно или не, последните ги обслужва Емил Костадинов, а в „Шератон“ домакин е Йордан Лечков.

Настанени са с пари на БФС и вечерите се плащат от централата, разбира се, но са поканени само поддръжниците на Боби Михайлов. Събитието е формулирано като “официална вечеря”.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар