Шапки долу! Полицаи спасиха на пътя 6-дневно бебе, спряло да диша

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ветовски полицаи са оказали съдействие на семейство от Исперих и са помогнали за спасяването на 6-дневно бебе.

На 6 септември около 09:00 часа полицейски екип от РУ – Ветово е извършвал по график обход за контрол на пътното движение по главен път Русе-Разград, когато при разклона за с. Сваленик служителите са забелязали, че до платното горят сухи треви и храсти. Полицаите са сигнализирали незабавно в дежурния оперативен център на ОДМВР – Русе и са изчакали на безопасно разстояние в района. На място са пристигнали служители от РДПБЗН – Разград и са започнали действия по потушаване на пожара.

В това време до полицейските служители е спрял лек автомобил с марка „Пежо“ с разградска регистрация. От колата слезли водачът и жена с бебе на ръце, които били видимо притеснени и изплашени. Станало ясно, че семейството е от Исперих и пътуват с детето си, родено преди 6 дни. Родителите обяснили на униформените, че бебето е спряло да диша и помолили за помощ.

Полицаите докладвали незабавно в дежурния център на областната дирекция за случая и със служебния автомобил транспортирали по най-бързия начин бебето и майка му в ЦСМП – Ветово, където след направените медицински манипулации дишането на детето е било възстановено.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар