ШЕФА НА БНТ КАМЕНАРОВ СЕ БЪЗИКА СЪС СЪДА И С ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След публикации на сайта 5GMedia и други сайтове, Софийски градски съд взе решение да провери болничния лист на Константин Каменаров.  Това се прави когато има съмнения за издаден неправомерно или фалшив документ.

На 18 февруари генералният директор на БНТ не се яви за пореден път в съда и делото срещу него беше отложено именно заради влошеното му здраве – остра дихателна инфекция. Тя налага домашно лечение от 14 до 22 февруари.

Напълно изненадващо обаче, Каменаров се появи в репортаж на подопечната му телевизия вчера, на форум в Брюксел, посветен на предизвикателствата на новите технологии пред медиите.

Въпросът е дали освен моралния парадокс, видим за обществото  – болен за съда, но здрав за Брюксел – Каменаров не се гаври и с данъкоплатците. Три пъти.

Веднъж с парите от НОИ, които плащат болничните, втори път с командировъчните от издържаната от нашия джоб обществена БНТ.

Ако пък форумът е безплатен за участващите – те пътуват и обменят мисли за сметка на някоя от структурите на ЕС – това става възможно с парите на всички европейски данъкоплатци.

Каменаров е подсъдим на втора инстанция в Градския съд за шофиране пил. Делото се отлага за четвърти път – неявяването си в зала той извинява ту с прекалена заетост, ту с влизане в болница или болест на адвоката му.  Съдебният състав дори му наложи глоба от 1000 лв. в края на 2018 г. и веднъж заплаши, че ще се произнесе по делото в отсъствие на обвиняемия Каменаров.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “ШЕФА НА БНТ КАМЕНАРОВ СЕ БЪЗИКА СЪС СЪДА И С ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ

Вашият коментар