Кирил Петков Херо Мустафа

Шефовете на Киро Шпиона използват България като опитно зайче и с газа, и с руските дипломати

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Интерконекторът няма връзка с гръцката газопреносна система. Тези хора, които “намаляват” цените на природния газ най-после да спрат да ни „спасяват“. Цените ще се увеличат три пъти. Това каза по БТВ бившият енергиен министър Румен Овчаров.

Всяка държава си има свой договор. “Газпром” не подават газ, защото ние не плащаме. Ние сме най-умни и най-богати, затова можем да си позволим това. Киро Дебила използва България като опитно зайче и с газа и с руските дипломати. Всички други страни си плащат по схемата. България ще бъде осъдена. Накрая на годината “Газпром” ще предяви исковете.

Ако се бяхме съгласили, цената щеше да е 129 лева за мегаватчас. С посредниците и с доставките, цената бе 170. За да не шокират потребителя, я задържаха през КЕВР на 140. “Булгаргаз” загуби 160 млн. лева. Цената през август ще е над 300 лева за мегаватчас.

Разбирате, че цената щеше да е по-ниска. Колкото по-малко ни спасяват, толкова по-добре. Руският газ е по-евтин. По-голямата гъвкавост означава по-голяма стабилност и несигурност.

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар