Шефът на Килърите: Спонсорирах ГЕРБ и със служителите си гласувах за тях

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Опасни връзки между властта и подземния свят във вид на спонсорства и контролиран вот изплуваха зад неясното убийство на бизнесмена от СИК Петър Христов, от приятелството с когото се отрече невидимият от десетина дни Цветан Цветанов.
Поредицата от разкрития продължава в интервю за Гласове на сочения за шеф на Килърите Георги Вълев. Цитиран от Фрог, той казва:
„Цветанов ние си го избрахме от нашия регион. Аз лично, всички мои служители, както и техните семейства гласувахме за ГЕРБ. Спонсорство също дадох, но не съм го предлагал аз, беше ми поискано. Обещаха и документ, но впоследствие се ослушаха и аз не нахалствах. След ареста ми обаче се отрекоха.
След победата бях поканен и присъствах на купона на ГЕРБ и приятели на терасата на Интерхотела, от който имам скъп спомен бутилка специална селекция вино ГЕРБ.
След победата големият нощен купон на активистите на партията от щаба се състоя лично с Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Петър Христов и брат му Димитър Манолов в клуба на Петър Христов в театъра във Велико Търново”.
Вълев уточнява пред Гласове:
“Аз не съм поръчвал никога никого”. „Винаги сме имали перфектни отношения. Аз от затвора една торта не мога да си поръчам, камо ли да организирам подобни неща”, добави той.
„Не знам Петър Христов да е имал врагове, но имам едно предположение. Онзи, който му е дал толкова много власт и бизнес, колкото той не може да поеме, е виновен за неговата смърт, коментира Георги Вълев – Петър Христов, Бог да го прости, беше силният човек на ГЕРБ за града и това всички го знаят”.

Източник: 19min.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар