Шеф на държавната е-агенция – артилерист е таткото на разпределителя на биячите на ГЕРБ на конференцията

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Не е виц, а научен факт, че шефът на Държавната агенция Електронно управление – нещо, в което потънаха над 2 млрд.лв. за 10 г., но го нямаме налично, е артилерист.

Атанас Темелков не само по професия и закалка, но и по поведение е истинска фуражка в най-познатия строеви смисъл на думата.

Назначението му на поста с ранг една стъпка под министър, но много над председател на изпълнителна агенция, каквато е примерно НАП, е на наричания Конфуций от колегите си Томислав Дончев. Синът на артилериста, превърнат от ГЕРБ в кибергуру на държавата, пък, който преди години охраняваше входа на предизборните щабове на ГЕРБ, е държавен служител – в тол-управлението на АПИ, където работата е почти 0, но пък заплатите са много високи.

И е странно поради този факт защо именно той се оказа заснет като главен координатор на боя над журналист, адвокат и икономист на конференцията на ГЕРБ миналата седмица, както ясно се вижда на тези кадри, публикувани от повечето медии, начело с бТВ, освен от проправителствените. По закон държавните служители са деполитизирани. Защо ли тези факти правят впечатление само на медиите. Даже в официална позиция на САЩ, озвучена в петък, и в настояване на ЕС посегателствата от охраната на ГЕРБ над журналисти и други граждани беше осъдено и беше поискано мигновено, строго и справедливо разследване и наказания по този лесен казус.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар