Шкембе войводата предпазливо призова да се стягаме за военни действия – какви точно, не уточни

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

НА НОЖ! УРААААААА….

Шкембе войвода предпазливо призова да се стягаме за военни действия – какви точно, не уточни.

Много е вероятно някой от съседите или съюзниците презокеански да реши да ни включи в някоя регионална войничка. Или пък някой съсед, уплашен до ужас от нарастващата мощ на българската армия в неизвестно бъдеще.

Естествено, не съм била войник. Но съм учила във времена, когато имахме военно обучение и общо взето, мога да разглобявам и сглобявам Калашников и знам какво се прави при ядрен удар – е, съветите с чаршафа и с хартиената торба на главата, винаги са актуални

И ми е безкрайно интересно какви бойни действия можем да водим. 17 000 души армия. За военната подготовка дори не искам да знам. Но познавам военни, които дори при смяна на гумата на колата си, се омаломощават….
Чудя си дали войводата ще поиска назаем от Македония 2-3 танка, поне да се отстрамим при предаването? И колко ще ни струва?

При въоръжението на армията ни, ни остава да се отбраняваме, както се казва „с гол в ръката нож“. Нещо като опълченците на Шипка в натовски вариант.
И все пак, време е да се подготвяме – купувайте консерви и свещи, запасете се с вода и каквито оръжия имате – следете обявите в Топ-шоп и прочие реклами и се снабдете с последното поколение лазерно наточени ножове.
Мъжете, на които им предстои мобилизация, е добре да избързат да си запишат час при козметичката, преди да е станал наплив. Че иначе представяте ли си какъв резил – вземат ги военнопленници, а те с неоскубани вежди, космати, без маникюр – ужаааааас! Ще станем за резил пред чужденците.

И мисля, че тук е времето, когато можем да използваме пълната поразяваща сила на наличните си оръжия. Предлагам Боку-Слънцето, Мамата на нацията, Барни Ръбъла на правото и набързо мобилизираната Искра Фидосова да застанат в челните редици на армията и да поискат преговори с бяло знаме.

Ефектът със сигурност ще надмине очакванията ни, поне един – двама вражески генерали ще пукнат от инфаркт. След това Боку ще обясни на вражеската армия, че много хубаво са дошли на българска земя, ама вече я е спазарил с евреите и арабите, а както е известно, те не прощават при посягане на собствеността им.

След това празнуваме победата, обществена поръчка за Триумфална арка на Дондуков и доживотен мандат за Боку като Спасител на нацията!

Елена Гунчева


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар