Шкумбата изригна: COVID ваксини правят мутанти, ние сме им опитните мишки!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Димитър Туджаров – Шкумбата не приема настоящото положение с коронавируса за нормално, като най-вече осъжда реакцията на целия свят спрямо това, което се случва!

 

Любимецът на няколко поколения комик Димитър Туджаров – Шкумбата е меко казано недоволен, че ни правят на глупаци вече повече от година. Той е сред онези, които не вярват на достоверността на изнасяните данни за COVID-19 и вижда в тях план, касаещ много пари и интереси.

Шкумбата е тотален критик на ваксините срещу коронавируса. Причината е, че той не вярва в тяхната ефективност и дори смята, че те могат да навредят на човешкия организъм, като го мутират по някакъв начин.

Това стана ясно от гостуването му в „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ. Там той разкри възгледите си относно коронакризата.

В типичния си стил Шкумбата използва хумора, за да изкаже мнението си за ваксините срещу коронавирус. Той даде да се разбере, че е тотално против тях.

„Избраха ваксинирането да започне от Великобритания, защото там по принцип са мутирали по рождение и няма да се разберат страничните действия от ваксината“ – каза с усмивка, но и напълно сериозен като мислене Димитър Туджаров.

Освен британците, той унизи и американците с виц,

„Стои Путин клекнал до необичайно високата Ангела Меркел, която се е извисила над него, а той вика: Казах ли ти да не се ваксинираш с американската ваксина.“, разсмя водещия 66-годишният комикът,

Той апелира и към всички, които стоят зад този план с коронавируса, да спрат да ни използват като опитни мишки. Да си разпределят капиталите и да се свърши цялата тази история.

Комикът подплати мнението си около коронакризата с факти. Той каза, че е проверил лично каква е смъртността в България през последните няколко години. Оказва се, че през 2018 г. у нас са починали 109 хил. души, през 2019 г. са 107 хил. души, а за 2020 г. са най-малко от тези три години – 101 хил. души.

Всички тези факти карат Шкумбата да недоумява какви са всичките тези мерки, локдауни и подобни, при положение че очевидно положението не е чак толкова страшно. Комикът не омаловажава вируса, но счита цялата ситуация около него за силно хиперболизирана, и то умишлено.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар