Шойгу

Шойгу инспектира групата “Запад” по време на специалната операция в Украйна

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу инспектира групировката „Запад“, която участва в специалната операция в Украйна, и възложи да продължи да повишава ефективността на унищожаването на безпилотни летателни апарати на противника над граничните райони с Русия. Това казаха пред журналисти в сряда в Министерството на отбраната на Руската федерация, предава ТАСС.

„Министърът на отбраната на Руската федерация генерал от армията Сергей Шойгу инспектира руската групировка „Запад“, участваща в специалната военна операция в Украйна“, отбелязва руското министерство на отбраната.

Както уточняват във военното ведомство, Шойгу е изслушал доклад на командира на групата генерал-лейтенант Андрей Сичеви за текущата обстановка и изпълняваните бойни задачи. „След резултатите от изслушването на доклада генералът на армията Сергей Шойгу даде указания за по-нататъшно повишаване на ефективността на унищожаване на вражески безпилотни летателни апарати над граничните райони с Русия, както и за строго потушаване – като се вземе предвид получаването на нови средства за контрабатарейна война – от националисти, обстрелващи жилищни райони на освободени населени места”, съобщиха от ведомството.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар