ШОК и УЖАС в БДЖ заради приемната на Манолова утре: Подготвят излъскан локомотив, ремонтирани вагони и представителни кондуктори.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Управителят на БДЖ Пътнически превози Пламен Пешаров е изпаднал в паника заради утрешното пътуване на Мая Манолова от София до Варна.

Проведени са дори неколкократни консултации с министреството на транспорта за да се измисли най – добрия вариант да се отреагира на “ситуацията”.

След разпалени разговори между Пешаров и министерството, за утре той е командировал директора на дирекция “човешки ресурси” Десислава Стоянова, шефът на отдел “Превозна дейност” Анатоли Атанасов, Кристиян Ваклинов от отдел “Маркетинг” отговорящ за подобряване на обслужването и самата шефка на дирекцията Милена Ценова

Цялото това “войнство” ще бъдат натоварени в купом на влака от София за Варна утре, като по заповед на Пешаров, те трябвало да бъде строени утре в 6:30 сутринта на централна гара в София.

Заради воаяж на Манолова бил подготвен излъскан и отремонтиран локомотив, както и ремонтирани вагони,  а поради огромния интерес на медиите към пътуващата приемна на Манолова, дори представителни кондуктори.

Очевидно в ръководството на цялата компания притеснението е огромно.

Дългогодишни служители в железниците се шегуват, че ако Омбудсмана пътува всеки ден по различни маршрути, рязко ще се подобри обслужването на населението от БДЖ.

Мартин Иванов

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар